Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn een noodzakelijke en waardevolle aanvulling om het kunstevenement succesvol te laten verlopen. Voorafgaand en tijdens het kunstevenement zijn extra mensen nodig die o.a. helpen bij het rondbrengen van posters en flyers en/of ingezet kunnen worden als gastvrouw/heer, techneut en parkeerbegeleider. Een vrijwilliger kan net dat ene ontbrekende schakeltje van betekenis zijn voor de stichting wat een positieve invloed kan hebben op het verloop van het evenement en klantvriendelijkheidsbeleving. Ongeveer 50 á 60 vrijwilligers stellen zich jaarlijks beschikbaar.

Het streven is om vrijwilligers voor een dagdeel (maximaal 4 uur achtereen) in te zetten, zodat de vrijwilliger zelf ook kan genieten van het kunstevenement. Voorafgaande het kunstevenement vindt een bijeenkomst plaats voor afstemming en instructie.
De stichting heeft een verzekering afgesloten voor eventuele opgelopen schade tijdens de uitvoering van de vrijwilligerstaken. Met iedere vrijwilliger wordt een individuele overeenkomst afgesloten.

Als je belangstelling hebt om ook als vrijwilliger een steentje bij te dragen, dan kun je contact opnemen via het contactformulier.